Neno Murić zaštitno lice brenda Ford u BiH

Neno Murić je danas u prodajnom salonu kompanije Grand Automotive, koja je zastupnik Forda za BiH, na Barama u Sarajevu potpisao ugovor i postao ponosni vlasnik ovog fenomenalnog automobila. Mirhad Šabotić, direktor kompanije Grand Automotive, tom prilikom izrazio je zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom sa pjevačem.

472

Nova Ford Fiesta za kratko vrijeme osvojila je simpatije ljubitelja automobila u našoj zemlji. Popularni četverotočkaš proizvodi se više od 40 godina i jedan je od najprodavanijih Fordovih modela svih vremena, a zaštitno lice novog modela za BiH je naš popularni pjevač Neno Murić.

On je danas u prodajnom salonu kompanije Grand Automotive, koja je zastupnik Forda za BiH, na Barama u Sarajevu potpisao ugovor i postao ponosni vlasnik ovog fenomenalnog automobila. Mirhad Šabotić, direktor kompanije Grand Automotive, tom prilikom izrazio je zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom sa pjevačem.

„Čast nam je da možemo pomoći pjevačku karijeru koja je u usponu, kao i naša nova Ford Fiesta. Nadamo se da će Nenu novi automobil dobro služiti, a mi mu stojimo na raspolaganju za sve što mu bude potrebno. Naša Ford Fiesta pojavljuje se i u Neninom novom spotu, a, nadamo se da će se to ove godine još jednom ponoviti, za sve ostalo može računati na nas,“  poručio je Šabotić.

U istom tonu prisutnima se obratio i Neno Murić, koji je priznao da već duže vrijeme prati modele Forda, a u novi model Ford Fieste se zaljubio na prvi pogled.

„Drago mi je da je došlo do ove saradnje koja će sigurno biti na obostrano zadovoljstvo. Uvijek mi je Ford bio omiljen proizvođač, i sada ću uvijek na vrijeme i bezbjedno stizati na sve nastupe. Fiesta u prevodu znači proslava ili praznik i sigurno da će za mene od sada 7. maj biti praznik, jer sam taj dan postao vlasnik ovog prelijepog automobila,“  kazao je Neno Murić nakon čega su prisutni novinari i zvanice pogledali spot za njegovu novu pjesmu Na tvojoj strani jastuka.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here