Počela velika nagradna igra Grand kafe

U nagradnoj igri koja je po svojim karakteristikama pravi program lojalnosti učestvuju samo promotivna pakovanja Grand kafe Gold koja na sebi imaju šare koje simbolišu prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav, upravo one motive koje su prenijeli i na limitirano posuđe.

3885

Vrijeme provedeno sa najbližima dragocjeno nam je jer je ispunjeno osjećanjima na kojima počivaju prave vrijednosti. Prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav, vrijednosti oslikane na novim pakovanjima Grand kafe Gold, stvaraju pravu i iskrenu bliskost sa onima bez kojih ne možemo da zamislimo svaki dan.

U želji da svojim potrošačima ovakve trenutke učini još ljepšim i nagradi njihovo povjerenje, Grand kafa Gold kao najveći proizvođač kafe u regionu, je i ove godine na zahtjev vjernih potrošača i velikog interesovanja, već četvrtu godinu zaredom, pokrenula veliku nacionalnu nagradnu igru u BiH Vidim ti siguran dobitak u kojoj poklanja vrijedno Metalac posuđe. U nagradnoj igri koja je po svojim karakteristikama pravi program lojalnosti učestvuju samo promotivna pakovanja Grand kafe Gold koja na sebi imaju šare koje simbolišu prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav, upravo one motive koje su prenijeli i na limitirano posuđe.

Potrošači na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine  od 25.04. do  23.06. imaju priliku da na internet stranici www.grandkafa.ba unose kodove iz promotivnih pakovanja Grand kafe Gold, a svi koji sakupe dovoljan broj bodova, mogu ih zamijeniti za željenu nagradu.
Uživajte u vašem omiljenom, dobro poznatom mirisu i ukusu Grand kafe Gold koja vas i ove godine nagrađuje za povjerenje.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here