Svake godine postavlja se isto pitanje: „Kamo za praznik rada?“ Ove godine imamo sreću s produženim vikendom te je to odličan razlog da organizirate malo duži odmor prije onog pravog ljetnog opuštanja.

U Termama Tuhelj pripremili smo bogatu animaciju za sve dobne skupine… najmlađima će društvo praviti maskote dok sudjeluju u kreativnim radionicama, obiteljskim sportskim aktivnostima, pikniku na otvorenom te vodenim atrakcijama. Odličan i povoljan paket isto nije izostao. Pripremili su All inclusive light paket uz gratis boravak za 2 djece.

Ove godine neka djeca budu kreatori praznika pa se stoga animacijski tim pobrinuo da im ne nedostaje zabave. Djecu očekuje zabava uz kreativne radionice na bazenima i u dječjoj igraonici, uživanje u kupancu na Vodenom planetu  gdje će moći isprobati sve vodene atrakcije, upoznavanje novih prijatelja, ples i zabava uz maskotu Tuhija i uživanje u odličnoj, bogatoj animaciju koju je pripremio animacijski tim. Mama i tata imat će dovoljno vremena da se posvete sebi, zavire u SPAeVITA centar ili da probude osjetila u Svijetu sauna. Ako ipak to sve želite isprobati zajedno sa svojom djecom, nema problema. Terme Tuhelj osmislile su odličnu wellness ponudu za cijelu obitelj: obiteljsko saunanje i mini wellness tretmane za dječake i djevojčice.

Naravno, nemojte zaboraviti ni izlete u okolici i zabavu na sportskim terenima Terma Tuhelj. Nezaboravni trenutci su zagarantirani.

Ovo će biti praznici puni doživljaja, zar ne?

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here