Jedna od najpoznatijih turističkih agencija na našim prostorima Kon Tiki Travel otvorila je svoju poslovnicu u centru Banja Luke i u samom startu svoj dolazak najavila u velikom stilu – prvim čarter letom sa banjalučkog aerodroma, u čuveno odmaralište Antalija u Turskoj.

“Već 19. juna 2018. put vazdušne luke u Antaliji, poletjet će prvi Kontkijev čarter s turistima koji žele da ljeto provedu u Antaliji, Kemeru, Beleku, Alanji ili nekom drugom turskom ljetovalištu koja, osim izobilja sunca i dobrih plaža, posjetiocima nude i vrhunske hotele različitih kategorija. Na ovaj način Kontiki ne samo da štedi novac ljubiteljima dobrog odmora već uvažava i njihovo dragocjeno vrijeme jer će za manje od dva sata biti na izabranoj destinaciji”, izjavio je Dušan Anastasov, PR agencije Kon Tiki Travel na svečanoj promociji ove agencije u Banja Luci, u prisustvu velikog broja predstavnika medija, turističkih radnika i ljubitelja putovanja.

Novinar, svjetski putnik, avanturista i osnivač Kontikija Slobodan Mićić, boravio je u više od 150 zemalja svijeta. “Na tipično pitanje koja je destinacija na mene ostavila najveći utisak, daću tipičan odgovor. To je Južna Amerika i karneval u Rio de Janeiro-u kojem sam prisustvovao nekoliko puta i tamo bih se, sasvim sigurno, ponovo vratio”, rekao je Mićić koji se, zbog svojih putešestvija koja smo pratili u čuvenom tv serijalu “Svet na dlanu”, smatra jednim od najsretnijih ljudi na svijetu.

Svečanosti povodom otvaranja Kon Tiki poslovnice prisustvovao je i gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić, koji je istakao da se raduje kada u Banja Luku dolaze prestižne kompanije kao što je Kon Tiki, koja važi za najbolju turističku agenciju na Balkanu, te da će čarter let pomoći i banjalučkom aerodromu da profunkcioniše.

Kada je riječ o destinacijama u Turskoj, aranžmani poslovnice Kontikija u Banja Luci koncipirani su na 11 dana sa 10 noćenja, odnosno 12 dana sa 11 noćenja. Prvi čarter let, zakazan je za 19. juni, a poslednji u sezoni je 11. septembra 2018. godine.

Najveći turoperater u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, ujedno je i jedina turistička agencija na ovim prostorima koja zainteresovane putnike vodi na sve svjetske destinacije. Iza Kontikija stoji tridesetogodišnje iskustvo u radu i gotovo million putnika u više od 150 zemelja na šest kontinenata.

Poslovnica Agencije Kon Tiki travel, u Banja Luci nalazi se u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića 93.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here