Triglav osiguranje, ad Banja Luka proslavilo je 10 godina poslovanja na teritoriji Republike Srpske koji su obilježili svečanim prijemom za predstavnike vlasti, klijente, poslovne partnere kao i zvanice iz Zavarovalnice Triglav iz Slovenije. Tim povodom, dodijeljene su i novčane donacije za tri udruženja.

Zavarovalnica Triglav 2006. godine počinje sa aktivnostima na polju preuzimanja akcionarskog društva Krajina-Kopaonik da bi 28.3.2008. godine, kao većinski vlasnik bila upisana u sudski registar, i od tada posluje na području Republike Srpske.

Triglav osiguranje, ad pruža usluge iz domena osiguranja imovine i lica na teritoriji Republike Srpske čijem rukovodstvu briga za osiguranika, stalno praćenje njihovih potreba, te uspješno rješavanje njihovih zahtjeva predstavljaju osnovu partnerskog odnosa koje Triglav osiguranje gaji prema svakom osiguraniku.

U svojih 10 godina postojanja Triglav osiguranje je ostvarilo dobre rezultate i to prema svim relevantnim pokazateljima struke: kapitalu i tehničkim rezervama, dobiti, premiji osiguranja, isplaćenim štetama, i na taj način se pozicionirala među vodeća osiguravajuća društva u Republici Srpskoj.

Danas, Triglav osiguranje pokriva kompletno područje Republike Srpske sa velikim brojem kancelarija i zastupnika u osiguranju. Nezavisno od toga da li se radi o sklapanju ugovora o osiguranju ili likvidaciji štete, kako bi bili što pristupačniji svakom osiguraniku, mrežu kontinuirano širimo i razvijamo.

„U ovih proteklih 10 godina uložili smo mnogo truda da bi postigli stabilno poslovanje i dobre finansijske rezultate. Društvo je u ovom periodu kontinuirano povećavalo visinu kapitala, pokrivenost tehničkih rezervi, strukturu portfolia i dobit. Međutim, najvažnije postignuće za mene su zadovoljni klijenti čije smo povjerenje stekli kvalitetnom uslugom, dobrom ponudom i svakako brzom obradom i isplatom odštetnih zahtjeva. Naravno, sve ovo ne bi mogli postići bez naših zaposlenika na koje sam ponosan. U ovom periodu trudili smo se izdvojiti što više sredstava za društveno odgovorne projekte od značaja za unapređenje uže i šire lokalne zajednice“, izjavio je Matej Žlajpah, direktor Triglav osiguranje, ad Banja Luka.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here