U Banskom dvoru u Banjaluci je 28. marta 2018. godine održana 15. po redu manifestacija „Izbor najuspješnijih u privredi RS“, koju tradicionalno organizuje Privredna komora Republike Srpske, a koja za cilj ima afirmaciju i promociju uspješnih privrednih društava i privrednika.

Ove godine, kompanija m:tel je dobila prestižnu nagradu za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti. U ime kompanije, nagradu je primio Miodrag Vojinović, izvršni direktor za tehniku m:tel-a, povodom čega je izjavio: „Ova nagrada je još jedna važna potvrda da smo na pravom putu kada je u pitanju naše kako društveno odgovorno tako i poslovanje uopšte. Ulažući konstantno i predano u zajednicu u kojoj poslujemo, ispunjavamo svoju misiju koja nas svakodnevno podstiče da dobre ideje pretvaramo u djela“. On je dodao i to da donoseći najnovije tehnologije i telekomunikacione usluge na ove prostore, kompanija m:tel povezuje ljude najmodernijim načinima komunikacije, što je važan segment savremenog načina života. „Posebno bih istakao ulaganje u znanje i razvoj IT zajednice kroz podršku mladim talentima, s ciljem da upravo takve aktivnosti doprinesu dugoročno pozitivnim efektima na društvo u kojem živimo i poslujemo“, naglasio je Vojinović.

Ovo nije prva nagrada za društveno odgovorno poslovanje koje je kompanija m:tel dobila od Privredne komore RS.

Privredna komora RS je navedena priznanja dodijelila na osnovu ustanovljenih kriterijuma i prikupljenih podataka, što između ostalog govori o činjenici da je ulaganje u zajednicu putem društvene odgovornosti investicija koju društvo prepoznaje kao važan segment savremenog poslovanja.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here