Prilikom posjete članova Kancelarije specijalnog predstavnika Evropske unije u BiH (EUSR) proizvodnom pogonu branda MojSan, Wigemark je imao priliku razgovarati sa menadžmentom i uposlenicima ove kompanije, upoznati se sa ciklusima u proizvodnji sistema za spavanje te sa novom investicijom u postrojenje započeto prošle godine.
Ne krijući oduševljenje prijemom i novim investicijskim planovima Lars Gunnar Wigemark je zajedno sa svojim suradnicima uposlenicima ove kompanije poželio puno sreće u ostvarenju zacrtanih ciljeva.
Sve prisutne u prigodnom obraćanju menadžmenta branda MojSan su upoznali sa dostignućima za 10 godina postojanja te je ova posjeta simbolični podstreh za dalje napredovanje u ostvarenju zadatih ciljeva.
Obzirom da je investicija i razvojni planovi branda MojSan vezana za širenje na tržišta Evropske unije, ova posjeta je značila upoznavanje delegecije EU na čelu sa Wigemarkom o bitnosti što skorijeg ulaska BiH u EU iz perspektive proizvođača, čime bi se olakšao plasman proizvoda svih domaćih kompanija na tržište EU a samim tim i branda MojSan.
Ova prilika je iskorištena da se simbolično Wigemarku pokloni jedan od MojSan jastuka za što skorije ostvarenje sna o ulasku u EU.
IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here