Sinoć (20.03.) sa početkom u 19 sati, u najvećoj pozorišnoj kući, u glavnom gradu naše zemlje održalo se još jedno druženje za dame, Ladies In by Jana.

Elegantne dame, dolaskom u ovaj Hram kulture, dočekane su pićem dobrodošlice, te su uživale u ukusnim kulinarskim specijalitetima, koji su upotpunili ovaj svečani događaj.

Nakon lagane zakuske i ugodnog druženja oko 350 pripadnica ljepšeg spola uputilo se ka sali Narodnog pozorišta. Uslijedio je kratki govor organizatora projekta, a najsretnije dame nagrađene su posebnim poklonima prijatelja projekta. Ostale zvanice su, po završetku predstave, također dobile poklone.

Ove večeri, organizatori su predstavili i posebnog prijatelja projekta BIO Zone, čiji je ambasador Tomislav Cvitanušić poslao značajnu poruku gošćama. Pričao je o zdravim navikama i svom putu transformacije u ovo što je danas.

Podsjećanja radi, Tomislava u Sarajevu, i u Bosni i Hercegovini mnogi smatraju sportskim uzorom, i sve je veći broj onih koji ga pokušavaju slijediti.

“Zahvaljujući novom projektu Mercatora “Bio jednom BIO uvijek”, mi želimo da utječemo, da pokušamo svi zajedno zdravije živjeti i hraniti se, jer sam siguran da sve više ljudi počinje shvatati ozbiljnost ovog problema i potrebu za zdravom hranom – kazao je Cvitanušić na početku svog izlaganja.

Subrina je i ovoga puta privukla pažnju svih prisutnih dama, a ovom prilikom predstavili su svoje boje za kosu “Subrina Charm”, kao i specijaliziranu liniju za rješavanje problema kose i vlasišta “Subrina Recept”.

Dame su istinski uživale u prezentaciji projekta zdrave hrane, a poslije su se opustile uz jedinstvenu baletnu čaroliju, te se vratile u djetinjstvo gledajući “Pepeljugu”. Radi se o komičnom baletu u dva čina.

Projekt su podržali:

Generalni pokrovitelj – Jana, voda s porukom

Prijatelji projekta:

Sarajevski kiseljak, Red Bull, Vinarija Nuić, BIO Zone (Mercator), Elite Travel Sarajevo, Privatna Apoteka LOTUS Sarajevo, LE PETIT MARSEILLAIS, Subrina, Deichmann BiH, Catrice, Haljine Jelena Shop Banja Luka.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here