“Banjalučka pivara” svečano je obilježila 145 godina postojanja i povodom ovog značajnog jubileja predstavila je novi izgled nektar piva, etiketu koja simbolizuje 145 godina dugu tradiciju kvaliteta.

Pivara, u kojoj je zaposleno oko 270 radnika, svoj jubilej obilježila je kao jedan od najstarijih industrijskih kolektiva u Banja Luci i jedna od najvećih kompanija prehrambene industrije RS i BiH.

Nikolas Peni, generalni direktor “Banjalučke pivare”, izrazio je uvjerenje da je svih ovih godina proizvedeno oko pet milijardi flaša omiljenog piva.

“Novi izgled nektara inspirisan je dugom tradicijom pivarstva na ovim prostorima i gradom u kojem je nastao te predstavlja poklon ‘Banjalučke pivare’ svim vjernim potrošačima povodom 145 godina postojanja”, kazao je Peni.

Obilježavanjem jubileja “Banjalučka pivara” slavi dugu tradiciju pivarstva koja je okosnica razvoja Banjaluke i cijele regije, a za uspjeh najpoznatijeg proizvoda zaslužna je originalna receptura.

Tako je nektar pivo dobitnik brojnih zlatnih medalja i nagrada za kvalitet na evropskim i regionalnim sajmovima, a nosilac je i prestižne titule “Superbrend” za tržište BiH. “Banjalučka pivara” svoje poslovanje usmjerava prema željama svojih potrošača i u potpunosti je posvećena napretku i poboljšanju kvaliteta.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here