Najnovije MasterIndex BiH istraživanje pokazalo je da je 78,7% korisnika kartica u BiH već isprobalo kupovinu na internetu, u kom pogledu naša zemlja ide u korak sa svjetskim trendovima, a među prednostima koje online kupci najčešće navode nalaze se povoljnije cijene, bolja ponuda robe i usluga, brza dostava i stalna dostupnost robe. Kako bi zadovoljili upravo te potrebe potrošača za praktičnim, brzim i sigurnim načinom kupovine, Mastercard i eKupi.ba web shop pokreću kampanju Mastercard produženi vikend u okviru koje će korisnici Mastercard i Maestro kartica ne samo uživati u pogodnostima online plaćanja, već moći ostvariti i dodatne popuste.

Počevši od marta pa do kraja godine, svakog mjeseca biti će organizovan jedan produženi vikend (petak, subota i nedjelja) u toku kojeg će korisnici Mastercard i Maestro kartica imati priliku da iskuse najbržu online kupovinu iz udobnosti vlastitog doma uz eKupi.ba, Mastercard i Maestro sa dodatnih 10% popusta, čak i na već snižene artikle, te uz garantovano najniže cijene uštediti i do 50% na posebno odabranom asortimanu. Tokom akcije možete birati artikle iz kategorija; TV, Bijela tehnika, Fitness sprave, Oprema i igračke za djecu, Parfemi, asortiman Dom, Vrt Alati, Gume, Mobiteli, Laptopi…

Zanimljivo je da su Mastercard i eKupi.ba organizovali sličnu kampanju pod nazivom: „Late night shopping“ i tokom 2017. godine, kada su korisnici Mastercard kartica ostvarivali popust prilikom noćnih kupovina. U tom periodu u online kupovini na eKupi.ba su uživale  desetine hiljada kupaca i što je izuzetno dobar pokazatelj da BiH kupci preferiraju eKupi.ba internet kupovinu.

Online kupovina na eKupi.ba web trgovini je sigurna zahvaljujući  Mastercard® SecureCode™ usluzi, koja štiti korisnike kartica od neautorizovanog korištenja kartica kod trgovaca koji su uključeni u ovaj program. SecureCode usluga podrazumijeva privatni kod koji je poznat samo korisniku kartice koji ga koristi za autorizovanje transakcije i koji se nikada ne dijeli sa trgovcem, zbog čega je ova usluga idealna za sigurnu online kupovinu sa bilo kog uređaja: laptopa, tableta ili mobilnog telefona.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here