Kako povećati konkurentnost privrede Srednjobosanskog kantona – internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora i otvaranje novih tržišta“, bila je tema okruglog stola koji je u organizaciji BBI banke i BBI VIP Business Cluba održan u Travniku.

Razmjena iskustava sa privrednicima regije Srednjobosanskog kantona organizirana je u saradnji sa Privrednom komorom FBiH, Privrednom komorom SBK/KSB i Udruženjem poslodavaca SBK Travnik.

Zadovoljstvo nam je što smo danas u Travniku sa našim uvaženim partnerima iz regije Srednjobosanskog kantona. Koristim ovu priliku da se zahvalim svima koji su se odazvali današnjem pozivu. Ovo je još jedan u nizu okruglih stolova u organizaciji BBI banke i BBI VIP Business Cluba u nastojanju da animiramo domaću privredu da uzmu aktivno učešće na prestojećem Sarajevo Business Forumu koji će se održati 25. i 26. aprila u Sarajevu rekao je Nermin Oprašić, Rukovodilac odjeljenja za velike klijente i sindikacije BBI banke.

O mogućnostima i potencijalima privrede regije SBK govorio je Kemal Čolak, Predsjednik Udruženja poslodavaca SBK Travnik.

„Čast mi je da sam dio jednog ovakvog skupa i zahvalio bih se BBI banci što je zaista ambiciozno i vrlo uspješno ušla u jednu novu eru ponašanja banaka prema svojim klijentima“ kazao je, Kemal Čolak, predsjednik Udruženja poslodavaca SBK Travnik.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here