Wizz Air, najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi i jedan od avioprijevoznika sa najbržom stopom rasta u Evropi, najavila je danas novu liniju iz Tuzle za njemački Baden-Baden.

Prvi let nove niskotarifne Wizz Air linije zakazan je za 18. juni i saobraćat će dva puta sedmično, ponedjeljkom i petkom, otvarajući odlične nove mogućnosti putovanja za građane i građanke BiH i njihove goste sa početnom cijenom od 29.99 KM.

Baden-Baden će tako postati sedmi njemački grad za koji će Wizz Air letjeti. Nestrpljivi putnici koji planiraju godišnje odmore ili vikend putovanja, imat će priliku otkriti ovu prekrasnu regiju i uživati u gradskim kafićima na otvorenom, modernim buticima, neobičnim vrtovima kao i termalnim kupalištima.

Kao pionir najniže cijene avio karata u Evropi, Wizz Air odgovara na potražnju svojih kupaca i nastoji stvoriti više mogućnosti i dalje proširiti svoju mrežu iz Tuzle.

“Veoma smo sretni što danas možemo objaviti našu petnaestu Wizz liniju iz Tuzle za Baden-Baden. Naglašavajući našu posvećenost regionu, radujemo se nastavku uspješnog partnerstva sa Međunarodnim aerodromom Tuzla i dovođenju još više uzbudljivih mogućnosti putovanja koja na najbolji način mogu zadovoljiti potrebe naših kupaca”, istaknula je voditeljica odjela korporativnih komunikacija kompanije Wizz Air, Sorina Ratz.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here