Ovoga ljeta hotelski brend Lošinj Hotels&Villas posebnom ponudom letova svojim gostima nudi nikada brži i lakši dolazak na otok vitalnosti. Naime, LH&V od 25. juna do 16. septembra u saradnji sa češkim avioprijevoznikom Silver Air organizira povratne letove iz Zagreba, Splita, Pule i Lugana za Lošinj po cijeni već od 235 eura. Tako dolazak na otok Lošinj i uživanje u ljepotama otoka te luksuznom smještaju u hotelima LH&V-a postaje još dostupniji i bezbrižniji, a Lošinj će dodatno potvrditi svoje zasluženo mjesto na karti nezaobilaznih turističkih destinacija Mediterana.

Domaći i strani gosti, zahvaljujući novom rasporedu letova, ovoga ljeta mogu putovati na Lošinj povratnim letovima iz Zagreba tri puta sedmično, iz Pule i Splita dva puta sedmično, a iz švicarskog Lugana jednom sedmično. Primjera radi, putovanje iz Zagreba do Lošinja novim letom Silver Aira traje svega 45 minuta. Na svoj produženi vikend na otoku vitalnosti u četvrtak ili petak u 14h može krenuti ukupno 17 putnika te se nakon sunčanog vikenda u Zagreb vratiti u ponedjeljak u 9h. Uz to, LH&V gostima koji na otok stignu avionom osigurava prijevoz do hotela, kao i povratak u Zračnu luku Mali Lošinj. „Uvođenjem novih letova nastavljamo misiju planskog razvoja Lošinja kao elitne turističke destinacije, a realizacijom bolje povezanosti otoka Lošinja s kopnom, sve njegove ljepote činimo dostupnijima našim gostima. Otoci uz svoju jedinstvenu ljepotu i savršeno očuvanu prirodu predstavljaju istovremeno i izazov putovanja, no uvođenjem novih letova put na Lošinja sveli smo na najkraće moguće vrijeme.“, rekao je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović.

Bolja saobraćajna povezanost i lakša komunikacija otoka sa kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka, koja već 70 godina predano radi kako bi svojom ponudom pozicionirala Lošinj i cjelokupni cresko-lošinjski arhipelag na turističkoj karti ovog dijela Mediterana. Ostvarenju tih ciljeva pridonijet će i planirana rekonstrukcija i proširenje Zračnog pristaništa Mali Lošinj, koje će u budućnosti omogućiti lakšu dostupnost destinaciji svim posjetiteljima, jer će tada na Lošinj moći slijetati avioni kapaciteta do 180 putnika

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here