Proteklog vikenda kompanija Duga-tehna u Mostaru je otvorila novu poslovnu jedinicu, uređenu prema najmodernijim standardima. Duga–tehna kao vodeći proizvođač u oblasti boja, lakova i fasada sada je postala dostupna svojim kupcima u Mostaru, na adresi Kralja Tvrtka 12.

Povodom otvaranja nove poslovnice Duga-tehna je za svoje kupce pripremila akcijske cijene cijelog asortimana za cijeli mjesec mart, a za prvih 100 kupaca osigurana su posebna iznenađenja.

Brend Duga-tehna je jedinstven po stalnom usavršavanju svojih proizvoda i osluškivanju potreba kupaca, a nova trgovina u Mostaru je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i rada svih uposlenih u ovoj uspješnoj bh. kompaniji.

U novoj poslovnoj jedinici Duga-tehne u Mostaru sve posjetioce očekuje odlična usluga i visoko tehničko educirano prodajno osoblje, koje će nadmašiti očekivanja i najzahtjevnijih kupaca. U sklopu ove visokoopremljene trgovine, svi kupci će moći koristiti uslugu tehničko – dizajnerskog savjetovališta, što je svakako iskorak jedne trgovine ovog tipa.

Uz izbor kvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti najzahtjevnije potrebe u ovom malom carstvu boja kupci će imati prilike posjetiti i showroom sa uzorcima dekoracija, što je još jedna od novina.

“Pozivamo sve naše vijerne kupce da posjete ovu maloprodaju na 200 kvadratnih metara moderno opremljene površine, koja nudi bogat asortiman od kojeg izdvajamo proizvode najpoznatijih brendova iz ove branše: Duga – tehna, San Marco, Eurobeton, TKK, Kubala, Mitol, Penneli Tigre, Knauf, Baumit, Torgler, Lacuna, Black and Decker, Topex, EPS Laštro, Austrotherm, Isover i mnogi drugi”, saopštili su iz ove kompanije.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here