Nakon što je i službeno dobio kategorizaciju od 4 zvjezdice, u ponedjeljak je u Jastrebarskom svečano otvoren Hotel Princess, investicija vrijedna oko 10 miliona eura koje je u svoj rodni grad uložio Drago Vučković, građevinski poduzetnik koji živi u Kanadi.

Hotel ima ukupno 186 kreveta u 93 sobe i 11 apartmana, od čega je 5 soba prilagođeno osobama s invaliditetom, spa i fitness sa unutrašnjim bazenom, 140 parkirnih mjesta sa mjestima za autobuse, te električne punionice za automobile i bicikle. Po nivou sadržaja to je u ovom trenutku jedinstven hotel smješten na autocesti, a ponudu upotpunjuje i kongresna dvorana od 1100 mjesta koju je isti investitor sagradio prije 12 godina, a sada će poslovati pod okriljem Hotela, ističe direktor Roman Špoljar, hotelski menadžer sa bogatim iskustvom u vođenju gradskih hotela koji je u Jastrebarsko stigao sa pozicije direktora Hotela Aristos.

U Hotelu Princess planiraju iskoristiti i turističke potencijale Jaske, primjera radi vinske ceste, u dogovoru sa lokalnim vinarima čija su vina i u vinoteci posvećenoj domaćim vinima. Hotel sarađuje sa lokalnim proizvođačima i OPG-ima, a lokalci predstavljaju većinu od ukupno 35 zaposlenih. Unatoč kadrovskoj krizi, nisu imali problem s pronalaskom radnika, od kojih je dio zamijenio sezonske poslove na moru stalnim radnim mjestom kod kuće.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here