Šesnaest porodičnih kompanija dobilo je prestižne nagrade na Cumbria Family Business Awards 2018, koje su u petak 9. marta dobili priznanja za jačanje britanske privrede.

Graham Jenkins, izvršni direktor kompanije “Tec”, rekao je: “David moj partner i ja smo sretni što smo osvojili nagradu za “Best Family Business” u maloprodaji i veleprodaji. Ta nagrada za “Outstanding Cumbria Family Business 2018” dovela nas je do vrhunca karijere. Divno je da drugi prepoznaju naše visoke nivoe usluga i ono što pridonosimo regionalnoj privredi, te što pružamo podršku poljoprivrednicima i drugim proizvođačima. Velika zahvalnost ide cijelom tim, jer to su oni omogućili.”, istaknuo je on.

Više od tri stotine ljudi prisustvovalo je Vrtu u Edenu gdje se odvijala dodjela nagrada. Dave Myers je trebao biti domaćin, ali nažalost ga je zdravstveno stanje spriječilo da to učini.

Janett Walker, suosnivač Cumbria Family Business Awards naglasio je: “Ovo su veliki i pozitivni komentari za petak večer. Cumbria toliko duguje porodičnim preduzećima koje čine ovu regiju tako živopisnim mjestom za život i rad. Ponosni smo što je Cumbria osvijetlila obraz i još su više oduševljeni što će svi pobjednici biti automatski predstavljeni na državnim nagradnim igrama u Londonu pred kraj ove godine. Nagrade su poseban doživljaj kao znak zahvalnosti svim porodičnim preduzećima, pobjednicima i trkačima i bez njih se ništa ovo ne bi ni dogodilo, kao ni bez fantastičnih sponzora koji su omogućili i obezbijedili sve ove nagrade”, rekao je na kraju Janett Walker, suosnivač Cumbria Family Business Awards.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here