Zašto ne bi trebali propustiti inOrbit 18 ?

490

InOrbit je premium marketinški  događaj koji se održava 15. i 16. marta 2018. u Sloveniji i idealan je za kompanije koje žele razvijati svoje poslovanje i bolje iskoristiti svoje digitalne kanale za kupnju.

Konferencija će ugostiti vrhunske stručnjake najuspješnijih digitalnih oglašivača, agencija i dominantnih digitalnih platformi kao što su Google i LinkedIn kako bi podijelili svoje priče o uspjehu.
Konferencija inOrbit 17 održana je u kongresnom centru Brdo pri Kranju i bila je rasprodana s više od 500 učesnika.

U InOrbitu ćete naučiti djelotvorne taktike i tehnike iz primjera stvarnog života. Bez obzira na razinu digitalnog znanja, dobijate vrijedne uvide koji će vam pomoći u stvaranju nebeskih ciljeva.

Od strateških pregleda na visokoj razini nadolazećih trendova do dubokih urona u najskrivenije tajne rijetko dijeljene na velikim događaja, inObit nudi sve. Saznajte više o najnovijim trendovima i razvoju potrošačke psihologije, iskustvu korisnika, marketingu rasta i digitalnoj poslovnoj strategiji.Više od 30 govornika dolaze na konferenciju ove godine. Među njima su stručnjaci iz redova Googlea, Microsoft, Booking.com, LinkedIn, Outfit7, Clicktale, Hubspot, HotJar, Transavia i drugih.

Više informacija o govornicima možete pronaći na : https://www.inorbit.si/speakers/

Naučit ćete upravo ono što trebate učiniti kako biste povećali ROI svojih tokova i marketinških kampanja. Ovo je događaj bez prijema pa će svaki govornik govoriti o ​​čistom praktičnom sadržaju.

Više informacija o InOrbitu 18 možete pronaći na : https://www.inorbit.si/

 

 

IZVORinOrbit 18
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here