Business Magazine

Centar za edukaciju Pro Educa, u svojoj misiji prepoznavanja i uticanja na rješavanje aktuelnih društvenih problema, četvrtu godinu zaredom organizuje Poslovni forum menadžera, koji će ove godine biti održan u Bijeljini 28. i 29. marta.

Poslovni forum menadžera ima za cilj pružiti direktnu podršku upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te uvezivanje najsposobnijih menadžera iz Bosne i Hercegovine i regiona.

“Nova 2018. godina već na samom početku donijela je nove trendove, ali i nove izazove, kako na tržištu roba i usluga, tako i u kretanjima i upravljanju ljudskim resursima. Praćenje promjena i trendova iz oblasti menadžmenta, inovacija, ljudskih potencijala, ali i kretanja ljudi, usluga, roba i kapitala jedan je od primarnih zadataka za menadžere. Za privredu jedne države, njen privatni i javni sektor, stručan i sposoban menadžerski kadar je od neprocjenjivog značaja” izjavio je Predrag Jović, predsjednik Organizacionog odbora četvrtog Poslovnog foruma menadžera.

Osim predavanja, tokom Foruma biće organizovane i panel diskusije sa mladim menadžerima, ženama na pozicijama menadžera, ali i gradonačelnicima. Generalni sponzor četvrtog Foruma menadžera je firma Standard Group iz Bijeljine.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here