U toku je Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji je zvanično otvorio svoja vrata 22. februara, a trajat će do 25. februara.

Ova znamenita poslovna manifestacija u regionu, koja svake godine privuče na desetine hiljada posjetilaca postajući tako svijet u malom, najveći je regionalni sajam turizma. Među brojnim njegovim izlagačima, u organizaciji Turističke zajednice Kantona Sarajevo, na štandu od 116 kvadratnih metara, turističku ponudu Sarajeva predstavljaju izlagači iz Kantona Sarajevo, ali po prvi put do sada zajedno sa predstavnicima turističkih zajednica iz Hercegovačko-neretvanskog kantona, Tuzlanskog kantona, Srednjobosanskog kantona, te Zeničko-dobojskog kantona, zahvaljujući čemu će svi gosti štanda moći dobiti kompletniju sliku Bosne i Hercegovine.

Turistička zajednica Kantona Sarajevo ovim nastupom nastavlja sa svojim promotivnim aktivnostima, čiji je cilj ukazati na raznoliki turistički sadržaj bh. prijestolnice i njene okoline, istovremeno pokazujući inicijativu za okupljanjem svih turističkih aktera iz Federacije BiH na jednom mjestu i na zajednički nastup.

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here