U prepoznatljivom duhu i vrijednostima posljednjih kreacija marke, novi Peugeot Rifter usvaja inovativnu siluetu prilagođenu svakodnevnoj avanturi. Peugeot Rifter uspio je povezati stil koji je istovremeno robustan i uglađen. Njegov pustolovni duh prilagođava se svim okruženjima, od urbane džungle do autentičnih prirodnih okoliša.

Opremljen s Peugeot i-Cockpit®, novi Peugeot Rifter donosi intenzivan doživljaj vožnje, jedinstven u svojoj klasi i u svim okolnostima. Izgrađen na novoj platformi, novi Peugeot Rifter nudi otpornost i izdržljivost kako bi zadovoljio najzahtjevnije primjene. Dostupan u dvije dužine, sa 5 ili 7 sjedišta, on njeguje raznovrsnost, modularnost i praktičnost. Ima učinkovite motore kao i tehničku opremu posljednje generacije. Peugeot Rifter, potvrđeni je pustolov koji intenzivno živi svaki dan, osmišljen je kako bi inspirirao svakodnevne istraživače.

Peugeot uvodi inovacije, Peugeot iznenađuje. Naša ambicija je postati najbolji vrhunski mainstream proizvođač. S modelom Peugeot Rifter, marka u potpunosti obnavlja svoju ponudu i postiže savršenu kombinaciju svestranosti korištenja i užitka u vožnji u skladu s markom Peugeot. S pravom osobnošću, novi Peugeot Rifter svojim izgledom profinjenog avanturiste izražava slobodnu kretanja”, Jean-Philippe IMPARATO, Generalni direktor Peugeot.

Peugeot Rifter bit će predstavljen pretpremijerno na Salonu automobila u Ženevi 2018., a  proizvodit će se u Španiji (Vigo) i Portugalu (Mangualde).

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here