Međunarodni sajam energije, rudarstva, zaštite okoliša i prateće industrije ENERGA 2018, koji će se pod sloganom THINKING THE FUTURE-MISLITI NA BUDUĆNOST održati od 19. do 21.06.2018. godine u Sarajevu, Centar Skenderija.

U proteklim godinama, projekat ENERGA potvrdio se kao uspješan i atraktivan poslovni događaj, te se svrstao među najznačajnije manifestacije u oblasti energetike u regiji. Interesovanje koje je Sajam pobudio i ostvareni odziv izlagača (pored izlagača iz BiH i regije, na sajmu redovno učestvuju i firme iz desetak evropskih zemalja), te sadržaj i brojnost poslovnih aktivnosti, potvrđuju njegovo uspješno pozicioniranje.

Sajam i prateća konferencija ENERGA je važno mjesto susreta uglednih domaćih i inostranih kompanija i institucija iz oblasti energetike koje prezentiraju raznovrsna savremena istraživačka i proizvodna dostignuća kao i mogućnosti različitih oblika poslovne saradnje. Takav interes poslovne i stručne javnosti za učestvovanjem u programima ENERGA 2018. potvrđuje stečeni ugled i poziciju sajma i konferencije.

I ove godine, ENERGA se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Ministarstva energije, industrije i rudarstva Federacije Bosne i Hercegovine i Vlade Kantona Sarajevo. Partneri projekta su Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Privredna komora Federacije Bosne i Hercegovine.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here