biscuitpeople.com kao online rješenje time želi proširiti svoje djelovanje u “offline mode”, što je posljedica okupljene velike zajednice koja želi i na taj način razmjenjivati svoja iskustva i izgrađivati svoje odnose.

biscuitpeople.com nudi nenadmašno bogatstvo najnovijih informacija i platformu za proizvođače keksa, distributere, dobavljače sastojaka, uređaja i usluga. Web stranica je pružila stručne savjete mnogima u industriji keksa u svijetu uključujući i našu kompaniju. Za dobavljače ovo je odličan izvor novih upita i tržišnih informacija”, istaknuo je Iain Davidson iz kompanije Baker Pacific Ltd. sa sjedištem u Hong Kongu.

Cilj konferencije je da okupi vodeće industrijske rukovodioce, nezavisne konsultante i druge stručnjake za kategoriju keksa kako bi istražili i razmjenjivali svoje znanje, iskustvo i inovacije u industriji. Konferencija će se održati u hotelu Eden u prekrasnom morskom okruženju Rovinja.

Najavljeni govornici su vrhunski stručnjaci u svojim područjima djelovanja i dolaze iz Ujedinjenog Kraljevstva, Švedske, Belgije, Holandije, Litvanije, Srbije, Švicarske i Austrije, a među ostalima svoja će iskustva na skupu podijeliti George Wright, Andrew Hughs, Dan Balica, Dragan Živanović, Nicoleta Florescu, Karl Tiefenbacher i drugi.

Kako pronaći optimalnu ambalažu za svoj proizvod, intenziviranje okusa i boja, ukupna efikasnost uređaja, proizvodnja zdravih keksa, zaslađivači i njihova funkcija te drugi aspekti proizvodnje keksa bit će neke od tema koje će se obraditi na konferenciji.

Ako želite ostati ukorak s trendovima u industriji keksa, proširiti poslovnu mrežu i uživati u predivnoj Hrvatskoj, ovo je pravi događaj za vas. Prijavite se danas jer je broj mjesta ograničen. Više informacija na conference.biscuitpeople.com

 

IZVORPoslovni.hr
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here