Sberbank BH je na samom početku godine pripremila posebne pogodnosti za studente, koji od sada bez naknade mogu otvoriti tekući račun, dobiti debitnu karticu i izvod po tekućem računu.

“Ovo je jedinstvena prilika za studente da se finansijski osamostale uz besplatan set osnovnih bankarskih proizvoda, te da na jednostavan i siguran način upravljaju svojim budžetom dok se pripremaju za budućnost”, ističe Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH.

Internet i mobilno bankarstvo studenti mogu koristiti za online plaćanje školarine, kao i online plaćanje mjesečnih režija za one koji studiraju van svog grada ili države. Debitna kartica koja je sastavni dio paketa će im omogućiti beskontaktno plaćanje roba i usluga u zemlji i svijetu, besplatno podizanje gotovine na svim bankomatima Sberbank BH, kao i sigurnu online kupovinu.

Otvaranje tekućeg računa je brzo i lako, a sve što studentima treba je kopija Index-a, zahtjev za otvaranje računa, fotokopija lične karte i prijava mjesta boravka ne starija od šest mjeseci.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here