Sony

Kompanija Sony predstavila je nove modele EXTRA BASS bežičnih zvučnika, SRS-XB41, SRS-XB31 i SRS-XB21, te vaša potraga za savršenim zvučnikom može da stane ovdje. Uz prenosivost, trajnost, EXTRA BASS snagu i LIVE SOUND režim rada je u prvom planu, novi Sony zvučnici obezbijediće vrhunsku zabavu gdje god da se nalazite.

Novi LIVE SOUND režim rada

Kvalitet zvuka ovih zvučnika u potpunosti će ukrasti „šou“, zahvaljujući trodimenzionalnom muzičkom iskustvu koje će vam pružiti osjećaj da ste na muzičkom festivalu, na kome muzičari nastupaju samo za vas. Ovo je omogućeno kombinacijom novog procesora digitalnih signala (DSP – Digital Signal Processor) i ugaonog zvučnika koji obezbjeđuju LIVE SOUND režim rada. Sa ovim režimom možete da osjetite širenje zvuka i vertikalno i horizontalno. Osim toga, ovi zvučnici su dizajnirani da održe i fokusiraju se na dubok bas i punch bas, koji savršeno podržavaju jači zvuk bas muzike, kao što su elektronska, grime i hip-hop.

Dugotrajnost novih funkcija

Novi dizajn materijala koji dolazi u pet boja dodatno potvrđuje da su zvučnici snažni i jednostavni za održavanje. Ovi moćni zvučnici otporni su na vodu i prašinu sa rejtingom IP67, i zaštićeni od korozije, što znači da možete uživati u njihovom zvuku na plaži, pored bazena ili ih čak staviti u blato bez brige da ćete ih oštetiti!

Osmislite svoju zabavu

Neka zvučnik bude domaćin i zabavlja vaše prijatelje uz novu, razigranu funkciju „Party Booster”. Zvučnik može da se koristi kao instrument, a može da detektuje i „dodir“ iz pet različitih pravaca zahvaljujući ugrađenom akcelerometru koji generiše reakciju zvuka i osvjetljenja. To stvara jedinstveno iskustvo zabave sa mnogo interaktivnih mogućnosti, a sve što treba da uradite je da dodirnete i uživate!

 Sva svjetla

Linijsko osvjetljenje, stroboskopsko svjetlo i osvjetljenje zvučnika odlikuju model XB41 koji će oživjeti bilo koju atmosferu prilagođavajući se muzici koju volite i stvarajući osjećaj da ste na festivalu ili u omiljenom klubu. Model XB31 ima raznobojno linijsko i stroboskopsko svjetlo, dok zvučnik XB21 ima jednobojno linijsko svjetlo. Osvjetljenje u paru sa zvučnim funkcijama omogućiće vam da uz malo truda priredite noć za pamćenje.

Novi Wireless Party Chain

Po prvi put, sada možete da postignete još snažniji bas zvuk, povezivanjem do 100 kompatibilnih (SRS-XB41/31/21) zvučnika. Možete ih povezati u sobi ili izgraditi zid kako biste kreirali moćno i izvrsno EXTRA BASS iskustvo zvuka zajedno sa svim vašim prijateljima.

Oni su bežični i dizajnirani tako da ih možete ručno nositi gdje god poželite. Uz takvu kompaktnost i 24-časovno trajanje baterije, moćni EXTRA BASS zvuk možete imati bilo gdje, a zabava može da traje cijelo veče.

Bežični zvučnik SRS-XB41 dolazi u crnoj, bijeloj, tamnocrvenoj i tamnoplavoj boji, i biće dostupan u Evropi od aprila 2018. godine po cijeni od približno 230 eura.

Bežični zvučnik SRS-XB31 dolazi u crnoj, bijeloj, dvije nijanse crvene, dvije nijanse plave i dvije nijanse žute boje, i biće dostupan u Evropi od aprila 2018. godine po cijeni od približno 170 eura.

Bežični zvučnik SRS-XB21 dolazi u crnoj, bijeloj, crvenoj, plavoj i žutoj boji, i biće dostupan u Evropi od aprila 2018. godine po cijeni od približno 120 eura.

 

 

 

 

 

 

 

IZVORSaopštenje kompanije Sony
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here