Javno preduzeće Elektroprivreda Bosne i Hercegovine i ASA Banka potpisale su Sporazum o ugovaranju i izvršavanju trajnih naloga koji podrazumijeva plaćanje mjesečnih računa za električnu energiju za korisnike aktivnog tekućeg računa u ASA Banci po osnovu ugovorenog trajnog naloga.

Kako je saopćeno iz ASA Banke, uspostavom ovog vida saradnje, obje kompanije potvrđuju fokusiranost na klijente, kao i prepoznavanje potreba lokalnog stanovništva.

Pristupanje novim načinima plaćanja računa za električnu energiju ostvaruje se ugovaranjem trajnog naloga u korist Elektroprivrede BiH, u bilo kojoj poslovnici ASA Banke.

Uz to, svi korisnici koji od 1. januara 2018. godine do 1. januara 2019. godine, aktiviraju uslugu e-račun i ugovore trajni nalog za plaćanje električne energije, bit će oslobođeni naknade za plaćanje putem trajnog naloga za jednu godinu.

Promotivna akcija se odnosi i na klijente koji imaju već ugovorenu uslugu e-račun, kao i za klijente, korisnike e-računa, koji plaćaju putem trajnog naloga za druge potrošače, također registrovane na e-račun.

Potpisivanje sporazuma sa Elektroprivredom još je jedan korak dalje u opredijeljenosti ASA Banke ka izgradnji parterskih odnosa sa domaćim kompanijama.

IZVORfena
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here