Šljokičaste čizme

Popularnost čizama posutih šljokicama ove su sezone utvrdili najrazličitiji brendovi, a među njima i Saint Laurent i Zara. Vjerujemo da će ovaj posebni komad obuće zavladati ulicama i zabavama tokom praznične sezone pa su naš izbor Kate Spade duboke šljokičaste čizme.

Chanel Gabrielle Eau De Parfum

Klasik među parfemima, pariški Chanel tržištu je predstavio novi miris, prvi u 15 godina. Nešto što smo čekali toliko dugo zaslužuje svoju šansu.

Paul Smith krznena kapa

Zašto trpjeti hladnoću kada postoji krznena kapa iz ovosezonske kolekcije Paula Smitha, dizajnera koji se ne plaši boja. Toplo pokrivalo za glavu u bordo boji među najljepšima je u svojoj vrsti.

Noke pametni katanac

Pametni katanac se zahvaljujući Bluetooth vezi otključava kad je vlasnikov pametni telefon u blizini pa više ne morate brinuti o ključevima ili kombinacijama brojeva. Bez obzira da li njime zaključavate bicikl, ormarić u teretani ili ladicu kod kuće, odradit će svoju zadaću.

Original Grain sat od drveta

Američki brend Original Grain popularnost drvenih satova iskoristio je na najelegantniji način i u svojoj raskošnoj ručno napravljenoj kolekciji ponudio nam i minimalistički crni mat sat namijenjen istinskim ljubiteljima dizajna.

Rashlađivač vina

Corkcicle rashlađivač vina neizostavan je dio praznične sezone. Njegov specijalni gel u trenu će ohladiti bijela vina, a crvena držati na idealnoj sobnoj temperaturi, osiguravajući da nenajavljeni gosti odmah uživaju u svojoj čaši.

Globus s dizajnerskim potpisom

Jedan od najljepših primjeraka iz kolekcije Atmosphere New World Clausa Jensena i Henrika Holbaeka, lampa u obliku globusa boje bakra, napravit će magičnu atmosferu u vašem životnom ili radnom prostoru.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here