Bombardino

Kao što samo ime kaže, ovo piće je pravi bombaš u staklu na italijanskim snežnim stazama. Bombardino  je piće koje je obavezno u ponudi barova u italijanskim ski centrima, a kombinacija je slatko alkoholna zbog svoje popularnosti.

Bombardino priprema tri glavne komponente: jednu trećinu šlaga, a jedna trećina kupi jednu trećinu rakije. Wow, italijansko ime za liker od slatkog jajeta čiji recept se datira sredinom 19. veka. Masni pecijanac sa rakijom, vrh je dodan kremi i to je bilo to. Skijašima je savjetovano obratiti pažnju na vrijeme skijanja.

Savršeno za šampanjac

Šta bi ova praznička proslava i praznik bilo bez šampanjca? A šampanjac je pun ukusa, kažu stručnjaci, kada pijete iz pravog stakla. Design Studio C laesson Koivisto Rune iz Švedske radio sa najpriznatiji stručnjaci iz oblasti šampanjca, Richard Juhlin i kao rezultat toga je Richard Juhlin Optimalna čašu šampanjca, u produkciji italijanski brend Italesse.

Proces razvoja stakla trajao je tri godine, a Juhlin je eksperimentisao sa vezom na stotine naočara svih vrsta, veličina, oblika, debljine i slično, sve dok nije stvorio savršeno staklo za uživanje.

Crveno staklo   

Uživanje u praznicima je takođe oduševljenje ukusnim grickalicama. Neophodan detalj svakog jela je sir, a oni koji žele nešto drugačije od standardnih bijelih i žutih sireva mogu probati Red Windsor , crveni sir iz Engleske.

Ovo važi i za pasterizovano kravlje mleko koje je kupljeno i odloženo. Zatim uđe u male delove, ostavlja malo slike i miješa 20 do 40 minuta.

Nakon nekoliko sušenja i odlaska, kocke sira premazuju Wine Port ili Bordeaux . Crvene naočare služe krekerima.

Hakari iz Islanda

Gotovo je nemoguće zamisliti zimski tretman bez kremastog deserta. Skoro svaka zemlja ima posebne vrste mesa i metode pripreme i sušenja. Havajsko ili suvo meso je jedno od ostrvskih poslastica. Za strance je gotovo nemoguće primiti jer smrdi na amonijaku i slomljenim ribama.

Hakeri se pripremaju za bušenje i fermentaciju likanata u telesnim tečnostima nekoliko meseci, zatim kopanje, rezanje i sušenje. Ako možete, pokušajte. Na sopstveni rizik …

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here