Aviatica

Iz Air Serbia, nacionalne aviokompanije, najavljuju da će u okviru sezonske promijene reda letenja uvesti novu destinaciju, Ženevu. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno počev od 25. marta 2018. godine.

Kao globalni centar finansija i diplomatije, Ženeva je sjedište više od 200 međunarodnih organizacija i poznata je po istoimenom alpskom jezeru, najvećem u Evropskoj uniji što je čini atraktivnom destinacijom.

Od 25. marta 2018. godine, kada uvodi letove za Ženevu, Air Serbia će značajno povećati broj letova za Zurich, sa 14 na 17 nedeljno.

U okviru sezonske promijene reda letenja, Air Serbia će od 19. maja za Prag uvesti pet letova nedeljno erbasom A319, umjesto dosadašnjih 10 letova nedeljno avionom ATR-72. Tom promijenom aviokompanija će povećati kapacitete za prevoz putnika na nedeljnom nivou, a gostima pružiti veći komfor.

Da bi bolje odgovorila na potražnju, Air Serbia će, također, izmijeniti broj letova za Njujork. U periodu od 5. februara do 19. marta 2018. godine predviđena su dva leta nedeljno umijesto dosadašnja tri. Usluga će potom, tokom glavne sezone, biti pojačana sa pet na šest letova nedeljno, u periodu između 18. juna i 16. septembra 2018. godine.

IZVORseebiz
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here