BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru Karticom plati po auto svrati za sve korisnike BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. avgusta do 31. decembra 2017. godine, mogu uzeti korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade: laptop HP 250 G5, mobitel samsung galaxy J710 i televizor LED HD philips 32PHT4201/12.

Izvlačenje dobitnika za četvrti mjesec nagradne igre, mjesec novembar, provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo učestvovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade laptopa HP 250 G5 je Suzana Diab sa Ilidže, dok je drugu nagradu mobitel samsung galaxy J710 osvojila Nermina Marukić iz Hadžića. Sretni dobitnik treće nagrade, televizora LED HD philips 32PHT4201/12 jeste Elvis Grubor iz Bihaća, za kojeg je nagradu preuzeo prijatelj iz Sarajeva Vedad Habibović. Nagrade dobitnicima uručio je Dino Selimović, direktor marketinga i komunikacija BBI banke.

Nagradna igra traje do kraja godine i svi korisnici BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečne nagrade organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i tri glavne nagrade, putnički automobil Hyundai i20, putovanje u Istanbul za dvije osobe, kao i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here