Sinoć je u ugodnom ambijentu Mixer House-a u Sarajevu NLB Banka, u saradnji sa domaćim modnim brendom „PlusMinus Fashion“, pred više od 70 poslovnih žena, organizovala modnu reviju na kojoj je predstavljena nova kolekcija ovog modnog brenda.

„NLB Banka na ovaj način podržava mlade umjetnike, kao i razvoj domaćeg brenda na čelu sa mladom i prespektivnom dizajnericom Enom Dujmović, te podržava i ulaže u kulturu i umjetnost. Također, podržali smo i žene iz biznisa, te im dali mogućnost umrežavanja, upoznavanja i proširenja poslovnih aktivnosti. U ovoj godini podržali smo brojne projekte kulture, sporta, kao i humanitrane aktivnosti, te smo vrlo ponosni što našu odgovornost prepoznaju naši klijenti i sugrađani“, kazala je direktorica NLB Banke, Lidija Žigić.

Plusminus je bosanskohercegovački modni brend kojeg je osnovala dizajnerica Ena Dujmović. Svrha Plusminus modnog brenda jeste da u svojim kolekcijama spoji modu i umjetnost i time joj da novu dimenziju.

U sklopu svoje novogodišnje kampanje, događaj je podržao i brand Catrice, koji je prisutne darovao poklon paketima svojih kozmetičkih proizvoda, a u svrhu podrške umjetnosti.

IZVORSaopštenje Pristop BH d.o.o.
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here