Presjecanjem vrpce Hajr česme u naselju Švrakino 2 u Općini Novi Grad Sarajevo (ul. Safeta Hadžića 235), u srijedu 20. decembra 2017. u 10,30 sati Hifa Oil će i službeno predati na korištenje novouređeni kompleks stanovništvu ovog naselja.

Nakon kraćeg obraćanja predstavnika mjesne zajednice Švrakino 2, kompanije Hifa Oil, i općine Novi Grad Sarajevo, Hajr česmu će otvoriti predstavnici porodica šehida i palih boraca.

Odmah nakon otvorenja Hajr česme, u 11,00 sati u neposrednoj blizini bit će upriličeno i otvaranje nove benzinske pumpe Hifa Oil, u kojoj je zaposleno 15 novih radnika, a koji su većinom iz naselja Švrakino. Riječ je o novom brandu Hifa Oil  – Euro Oil koji je spoj savremene i po evropskim standardima sagrađene benzinske pumpe sa pratećim sadržajima, kao što su super market i mini resotoran.

Sa novim vizuelnim identitetom i konceptom koji objedinjava točenje goriva, servis vozila i shopping, novi brand Euro Oil pozdrazumijeva nova ulaganja i nova radna mjesta sa ciljem značajnijeg ulaska kompanije u segment maloprodaje, a koji će osim Euro Oil-a uključiti još jedan novi brand kompanije – Euro Marketi.

Za prvih 200 kupaca benzinske pumpe osigurano je besplatno točenje 10 litara goriva.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here