Kada birate internet pakete prilagođene potrebama vašeg poslovanja, ne zaboravite da je najbolji zapravo onaj koji uključuje bezbjednost. Zato kompanija m:tel svojim m:biz poslovnim korisnicima u prazničnoj ponudi uz internet pakete nudi i originalni Kaspersky antivirus za samo 1KM i 20 posto popusta na cijenu mjesečne pretplate tokom 12 mjeseci.

Kaspersky antivirus je program koji predstavlja osnov za bezbjednost računara na internetu, posebno dizajniran da zaštiti od virusa, zlonamjernih programa i napada hakera. Uz pomoć ovog alata, računar i podaci na njemu će biti potpuno sigurni.

Ukoliko pored m:biz usluge koristite i Net Biz, odnosno uslugu Direktnog pristupa internetu, dostupna vam je kupovina Kaspersky internet zaštite za tri uređaja (telefon, tablet, računar).

Ovu prazničnu ponudu koja vrijedi do 31. januara 2018. godine mogu da iskoriste svi novi m:biz korisnici, ali i svi novi članovi već postojećih m:biz poslovnih grupa, uz ugovor od 24 mjeseca.

Za više informacija pozovite svog m:tel agenta prodaje ili pozovite kontakt centar za poslovne korisnike na broj 0800 50 300.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here