U Narodnom pozorištu u Sarajevu, 15. decembra održat će se prvi Ladies In awards – Izbor Žene godine. Organizator ovog događaja, članice zajednice uspješnih žena Ladies In, pokrenule su ovaj projekat s ciljem promoviranja uspješnih žena iz različitih područja djelovanja, a koje svojim radom promoviraju istinske društvene vrijednosti, te služe kao primjer u zajednici u kojoj žive.

Ladies In awards – Izbor Žene godine, birat će se u šest kategorija (kultura, biznis, poduzetništvo, inovacije u biznisu, kultura, društvena odgovornost), a samo jedna od pobjednica kategorija ponijet će i titulu Žena godine 2017.

Ladies In zajednica broji više od 10.000 uspješnih žena i vjerovatno su jedna od najvećih zajednica poslovnih žena u regionu. Treba napomenuti da Izbor žene godine – Ladies In  nije klasičan izbor najuspješnijih žena u BiH, već da je posvećen ženama iz Ladies In zajednice koje su svojim radom i zalaganjem doprinijeli razvoju društva u smislu promocije kulture i istinskih društvenih vrijednosti.

Pobjednice će birati čitatelji portala i magazina Ladies In, a koji su imali priliku glasati preko posebne aplikacije koja je objavljena na web stranici www.ladiesin.ba.

Sve dobitnice priznanja čekaju vrijedne nagrade, a Ženu godine Ladies In 2017 očekuje unikatni, zlatni prsten, koji je specijalno urađen za ovu priliku.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here