Sparkasse

Mjesec decembar je mjesec darivanja. Kako bi osigurali da sve ono što želite i realizujete, a pritom obradujete drage osobe, Sparkasse Bank dd BiH omogućila je plaćanje na rate i odgodu plaćanja putem Shop&Fun kartice.

„Vlasnici Shop&Fun kartica imaju mogućnost plaćanja na 12 rata, bez kamate ili čak plaćanja do 36 rata. Uz Shop&Fun karticu, našim klijentima omogućujemo da na bilo kojem od prodajnih mjesta u zemlji ili inostranstvu odaberu poklone za svoje najmilije, pri čemu se takva kupovina automatski dijeli na broj rata koji klijent želi”, objasnila je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta upravljanja prodajom Sparkasse Bank.

Vlasnici Shop&Fun kartice pored kupovine na rate, imaju i mogućnost odgode plaćanja do 50 dana, kao i podizanje gotovine na bankomatu uz otplatu na rate do čak 36 mjeseci.

Za one koji još uvijek nisu odabrali poklon, na raspolaganju stoji Sparkasse Bank Poklon kartica, na koju se može uplatiti iznos po želji i koja može biti idealan poklon za dragu osobu. Uz to Poklon kartica Sparkasse Bank, omogućava podizanje gotovine na svim bankomatima Sparkasse Bank, podržava beskontaktno plaćanje i plaćanje putem interneta, te je karticu moguće i naknadno dopunjavati u poslovnicama Banke. Sve što je potrebno za ovakav poklon je potpisan zahtjev klijenta banke i darivanje može početi.

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here