Praznični ambijent i novogodišnja čarolija postaju vidljivi na svakom koraku. Mercator nastavlja raditi PRAVU STVAR i svoju bogatu ponudu dodatno upotpunjava širokim asortimanom vrhunskih proizvoda, koji će da zadovolje sve želje i potrebe svih kupaca, ali i da učini bezbrižnim njihovo uživanje u kupovini.

“Zadovoljni potrošači su svrha našeg postojanja, a sa našim asortimanom uvijek idemo korak ispred, tako da ćete u našoj ponudi pronaći više od 39000 artikala. Za vas smo pripremili najkvalitetniju i najširu paletu kvalitetnih i delikatesnih proizvoda, pažljivo odabranih za istančani ukus. Na odjelima mesnih, suhomesnatih i sirnih delikatesa pripremili smo najkvalitetnije proizvode, a asortiman pića i sokova dodatno obogatili za uživanje u jedinstvenim prazničnim trenucima. Posebno bogatstvo je naša slatka ponuda, a pretpraznični nemir nam govori da je došlo vrijeme za novogodišnje ukrašavanje. Samo u Mercatoru ćete pronaći najveću ponudu ukrasa i kućanskog tekstila za ukrašavanje doma. Sjajnu saradnju i bogatu ponudu domaćih proizvođača svakodnevno potvrđujemo velikim asortimanom kvalitetnih lokalnih proizvoda. Moderno doba je donijelo i određene promjene u prehrambenim navikama, a na izazov tržišta i veliko zanimanje za bezglutenske i proizvode ekološke proizvodnje, Mercator je veoma uspješno odgovorio i kompletirao najbogatiju ponudu certificiranih zdravih namirnica, uključujući i proizvode bez šećera. Sigurni smo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim jer tu je naša ponuda polupripremljenih proizvoda – Ready to cook, Ready to eat i Ready to go, koji se mogu pronaći u salatnom baru, toploteci, pekari i slastičarni”, navodi se u saopćenju Mercatora.

Nizom sjajnih aktivnosti obradovat ćemo sve kupce, a sve to dopunjavaju kontinuiranim Vikend akcijama, snjiženjem cijena određenih artikala, a za sve vjerne kupce, u saradnji sa dobavljačima, pripremili su i Nagradnu igru sa preko 25.000 atraktivnih nagrada, koje će dodatno uljepšati praznične dane, glavna nagrada će sretnom dobitniku učiniti praznike nezaboravnim. Građanima BiH podijelili su desetine hiljada kupona koji su im omogućili kupovinu sa 20 posto popusta  na određene artikle.

“Sa ponosom vam možemo potvrditi da je veliki trud i briga prema kupcima utkana u svaki segment našeg rada i poslovanja, te da nastavljamo njegovati kvalitet proizvoda kao naš najveći kriterij. Mercatorove prodavnice pružaju najveći komoditet kupovine i stoga želimo, da upravo sa nama podijelite svoje dragocjene pretpraznične trenutke. Profesionalno i ljubazno osoblje, kao i primjena najsavremenije tehnologije, vašu će kupovinu u našim tržnim centrima pretvoriti u vrhunsko zadovoljstvo”, naglasili su iz Mercatora.

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here