Špica Systems organizirat će 07. decembra ove godine u Sarajevu, u Ambasadi Republike Slovenije, stručni seminar o temi vođenja i popisa osnovnih sredstava.

Tokom seminara predavači će, između ostalog, odgovoriti na pitanja koja se tiču zakonskog aspekta popisa osnovnih sredstava i zašto je važno imati tačnu inventuru, koja je uloga popisa u obračunu amortizacije,  kako ubrzati i olakšati popis, te dobiti što preiciznije podatke i umanjiti ljudski faktor. Učesnici seminara će imati priliku čuti i kako uštediti resurse na zakonskoj obavezi popisa, ali i čuti iskustva klijenata koji koriste automatizovana rješenja za popis.

Ovo su samo neka od pitanja na koja će učesnici dobiti odgovore tokom trajanja stručnom seminaru, uz zanimljive goste iz struke i korisnike rješenja Špica Systems.

Iz Špica Systems pozivaju zainteresirane da se pridruće stručnom seminaru, na kojem će se posebna pažnja posvetiti onome o čemu je potrebno voditi računa kod inventure osnovnih sredstava i na koji način se mogu popisati osnovna sredstva uz pomoć mobilnog uređaja sa bar-kod skenerom, bar-kod etikete i naprednog sistema koji to sve uvezuje u jednu cjelinu.

Učešće na seminaru je besplatno, a obavezne online prijave dostupne su na www.spica.ba/osnovnasredstva-seminar. Za više informacija o seminaru, ali i o rješenjima za vođenje i popis osnovnih sredstava možete se javiti na mail.

Špica Systems je dio mreže kompanija i vodeći proizvođač i sistemski integrator sistema za automatsku identifikaciju, prikupljanje i obradu podataka na području jugo-istočne Evrope. Špica Systems nudi rješenja za naprednu evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa, vođenje i popis osnovnih sredstava, upravljanje skladištima, pomoć prodaji na terenu, hotelska rješenja, te opremu i softver na području bar-kod automatizacije.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here