Ljubitelji rukometa se pripremaju za skori početak Evropskog rukometnog prvenstva. U periodu od 12. do 28. januara Hrvatska će ugostiti EHF EURO 2018 sa turnirima u Splitu, Poreču, Varaždinu i Zagrebu. Kako rukomet okuplja široke mase publike koje navijaju za svoje heroje, Gorenje je pripremilo nešto posebno za sve njih. Njihova #simplyfans kampanja poziva i motiviše navijače da navijaju ne samo za svoje timove nego da navijaju za ferplej, trud koji ulažu svi igrači i jednostavno za sam sport. Ambasador ove kampanje je dva puta proglašen i najkorisnijim igračem (MVP) Evropskih rukometnih prvenstava i osvajač dva Svjetska prvenstva, jedan i jedini Ivano Balić.

#simplyfans

Gorenje kampanja povodom Evropskog rukometnog prvenstva slijedi moto LifeSimplified, po kojem su poznati njihovi kućanski aparati u Sloveniji i inostranstvu. Ovaj put oni će ujediniti sve ljubitelje ovog sporta u Evropi svojom #simplyfans kampanjom. Pošto se Gorenje smatra brendom koji ima veliko poštovanje i predstavlja tradicionalni kvalitet u Adriatic regiji, što je i jedno od strateški važnih tržišta, posebna pažnja i značaj će se dati rukometnim entuzijastima sa ovih prostora. Do 22. decembra navijači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Slovenije i Srbije mogu uzeti učešće u nagradnom takmičenju kako bi osvojili besplatne ulaznice za turnir, a glavne nagrade su besplatne ulaznice za finale u Zagrebačkoj Areni. Specijalnim  +navijačkim autobusima, svi dobitnici će biti prevezeni na turnir, što će im omogućiti da u potpunosti budu uključeni u rukometnu groznicu.

Rukometna legenda Ivano Balić

Gorenje je predstavilo prvog od tri #simplyfans ambasadora, a to je bivši Hrvatski rukometaš, koji je dva puta bio proglašen za najboljeg igrača godine u izboru Međunarodne rukometne federacijeIvano Balić. Njegova zavidna lista medalja i trofeja sadrži zlatnu medalju sa Olimpijskih igara 2004. godine u Atini i bronzanu medalju sa Olimpijskih igara 2012. Balić, jedan od najboljih rukometnih igrača svih vremena podržava duh Gorenje kampanje: “Svi momci, koji će se znojiti na terenu ovih 14 dana prvenstva su posvetili svoj život rukometu. Oni svi nastoje da daju sve od sebe da sebe i svoje navijače učine sretnim sa dobrim rezultatima. Zbog toga, ja sam ponosni »simplyfan« i pozivam i vas da navijate zajedno samnom za ferpleji za dobre igre.”

Za više informacija posjetite: www.simplyfans.eu.

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here