Wilkinson promocijom podrške i porukom o prevenciji raka prostate u Sarajevu obilježio Međunarodni dan muškaraca, 19. novembar.

Ovaj Dan se u svijetu obilježava u više od 60 zemalja, kao i u BiH. Tom prilikom, u Sarajevu sada već tradicionalno, uz mnoštvo informativno-edukativnog sadržaja, kako za muškarce, tako i za sve posjetioce, koji su 19.11. bili u TC Alta, održan je jedinstven događaj sa kojeg je poslana poruka o važnosti zdravlja muškaraca, prevenciji i borbi protiv raka prostate.

U Wilkinson kutku posjetioci su imali priliku osvojiti mnoštvo vrijednih poklona, te na zabavan način informisati se o trendovima brijanja u svijetu, Wilkinson inovacijama i aktivnostima koje su privukle najviše pažnje ovog dana.

Naime, centralni događaj bio je brijanje poznatog bh. novinara, čiji je zaštitni znak posljednjih pet godina bila brada. Na licu mjesta je demonstrirana snaga i moć novih Wilkinson proizvoda, u sklopu kampanje Wilkinson Xtreme 3 No.1 in Germany, gdje je u par poteza uklonjena brada s lica našeg Muhameda Mizića, i kreiran potpuno novi imidž. Brojne kompanije iz BiH su prepoznale Dan muškaraca kao koristan i zanimljiv način da predstave svoje proizvode i usluge.

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here