U toku je konkurs za izradu idejnog rješenja korporativne maskote EuroExpress brza pošta, kojeg je kompanija raspisala početkom mjeseca, a povodom obilježavanja decenije postojanja. Svi zainteresovani kreativci, dizajneri kao i kreativne agencije sa područja BiH, svoje radove mogu slati na email adresu konkurs@euroexpress.ba do 30. novembra 2017. godine.

Prema propisanim uslovima, idejno rješenje za novu maskotu mora biti u skladu sa nazivom kompanije i njenom djelatnošću, a potrebno je da sadrži elemente postojeće EuroExpress maskote: da bude kurir (čovjek), da nosi kačket i paket (torbu) kao i da su zastupljene korporativne boje, kao na logotipu kompanije.

“Dosad nam je pristigao veliki broj kreativnih i inovativnih radova, ali sa jednakim entuzijazmom očekujemo i nove te pozivamo autore da iskoriste priliku i pošalju nam svoje radove do kraja mjeseca”, poručili su iz kompanije EuroExpress brza pošta.

„Pobjednički rad će imati čast da zamijeni našeg Kurira, ali će autoru donijeti i novčanu nagradu u vrijednosti od 1500,00 KM. Takođe, odlučili smo da obezbjedimo novčanu nagradu za drugo i treće mjesto, u iznosu od 500,00 KM i 300,00 KM“, podsjetili su iz kompanije EuroExpress brza pošta.

Najbolje idejno rješenje koje će u narednom periodu predstavljati maskotu EuroExpress-a, biraće stručni žiri uprave kompanije, kao i radove koji će osvojiti drugo i treće mjesto.

Svaki učesnik konkursa može da pošalje isključivo jednu prijavu sa maksimalno dva rješenja maskote koja bi trebalo da bude vizuelno prepoznatljiva, da ostavlja snažan utisak te da bude dopadljiva i elegantna.

Sve informacije o uslovima konkursa, kao i detaljna uputstva za izradu idejnog rješenja maskote dostupne su na www.euroexpress.ba

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here