Na današnjoj konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica, ozvaničena je saradnja između Olimpijskog centra “Jahorina“ i Željka Joksimovića koji će sve goste u novogodišnjoj noći obradovati svojim koncertom na platou ispred hotela Bistrica. Ulaz je besplatan, a brojni posjetioci će imati priliku da uživaju u najpoznatijim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravan provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini.

“Sa velikim zadovoljstvom želimo da najavimo novogodišnji koncert jednog od najboljih muzičara sa ovih prostora, Željka Joksimovića. Velika nam je čast i zadovoljstvo što ćemo sarađivati sa Željkom i obradovati sve naše goste, goste Jahorine, jedinstvenim koncertom. Od ove godine, Jahorina je konačno u krugu onih koji organizuju sprektakularne događaje zabavnog karaktera, a Željkov novogodišnji koncert je svakako jedan od njih. Želio bih da napomenem da se ulaz na koncert neće naplaćivati, te vas sve pozivamo da zajedno budemo dio velikog novogodišnjeg muzičkog spektakla na Jahorini“, istakao je direktor OC “Jahorina“, Dejan Ljevnaić i dodao da se raduje što se turisti iz regiona ponovo okupljaju na Jahorini kako bi uživali u planinskom ambijentu, ali i zajedno proslavljali praznike.

“Raduje me svaki doček Nove godine, a ove godine posebno jer ću biti na Jahorini. Volim ovu planinu i drago mi je što napreduje svake godine ponuda, što se uređuju staze i što je danas i mojim sugrađanima Jahorina destinacija za odmor i skijanje. Hvala kompaniji m:tel i Olimpijskom centru Jahorina na pozivu da se zajedno provedemo i dočekamo 2018. godinu a ja mogu da obećam sjajan provod. Publika me poznaje i zna da uvijek dam maksimum, a tako će biti i sada zato, hajdemo u planine!”, rekao je Joksimović.

“Zadovoljstvo mi je što će upravo zahvaljujući kompaniji m:tel posjetioci Jahorine u sljedeću godinu zakoračiti uz muziku Željka Joksimovića, a mi ćemo se dodatno potruditi da tokom boravka na Jahorini komunicirate bez ograničenja. Svi posjetioci Jahorine će imati priliku da koriste specijalno kreirane pakete usluga kompanije m:tel tokom svog boravka na Jahorini, ali i da uživaju u odličnim muzičkim sadržajima“, istakla je izvršna direktorica za marketing i prodaju kompanije m:tel, Radmila Bojanić i dodala: “Svi naši korisnici znaju da su kvalitet, donošenje noviteta na tržište i širok asortiman usluga prednosti na kojima počiva ponuda kompanije m:tel i smatram da su upravo to prednosti na kojima će i menadžment OC “Jahorina“ u budućnosti kreirati sve sadržaje na Jahorini“.

Pored najave za proslavu novogodišnje noći, predstavljen je cjelokupan zabavni sadržaj koji će Olimpijski centar “Jahorina” ponuditi posjetiocima tokom predstojeće 2017/2018 zimske sezone. U planu su brojni muzički spektakli tokom cijele sezone, a prvi u nizu predviđen je za svečano otvaranje ski sezone 14. decembra. Potvrđena je i saradnja sa EXIT festivalom, najvećim regionalnim organizatorima dobre zabave, koja će po prvi put okupiti ljubitelje dobrog zvuka na snijegu i to od 15. do 18. marta 2018. godine kao i sve novine namijenjene najmlađima, koji će od ove zime uživati u novom ski vrtiću i brojnim zabavnim trkama. Predstavnici OC “Jahorina” potvrdili su da su u planu i mnoge sportske manifestacije – FIS takmičenja i test trke, a 2019. godine i organizacija EYOF – Olimpijske igre mladih.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here