Prvi rođendan Bingo City Centara, omiljene lokacije za kupovinu Tuzlanskog kantona, bit će obilježen spektakularnim nastupima poznatih domaćih pop pjevača, kao i sjajnim pratećim programom, zabavnim igrama i animacijama za sve članove porodice. Također svi posjetioci moći će uživati u nevjerovatnim popustima, akcije i posebnim ponudama u trgovinama.

Proslava će biti upriličena sutra, 11. novembra, kada sve posjetioce ovog centra očekuju posebna sniženja na širok asortiman proizvoda i brojne animacije u samom centru, od besplatnih igraonica za djecu, preko video i slatkog kutka. U 18 sati počinje muzički program, kada će svi posjetioci Centra moći uživati u pjesmama Ine Hamzić, Armina Dedića, te Mirze Selimovića.

Sve trgovine u Bingo City Centru su povodom prvog rođendana centra posebno slavljenički raspoložene, pa su pripremile i odlične popuste, koji idu i do 50 posto. Tako će rođendan biti prava prilika da, pored dobre zabave, obezbijedite sebi komade odjeće, obuće i asesoara, ali i igračke za djecu, kozmetiku, knjige, proizvode za domaćinstva, a sve to po vrlo povoljnim cijenama.

Uz vrhunske muzičare dobra zabava je zagarantovana, a shopping sa posebnim popustima sigurno je dodatni razlog da budete dio BCC-ove slavljeničke priče.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here