Drugi Business Strategic Forum – Made in BiH u Tuzli 9. novembra

Organizatori konferencije su agencija Colosseum i radio Kameleon.

711

Drugi po redu Business Strategic Forum – Made in BiH održat će se u Tuzli 9. novembra ove godine u organizacija Colosseuma i Kameleona. Business Strategic Forum predstavlja savremeni način da se na jednom mjestu okupe i  umreže donositelji odluka od Vlade Tuzlanskog kantona, državnih agencija, privrednih komora, udruženja poduzetnika i poslodavaca, NVO sektora sve do vlasnika i izvršnih menadžera domaćih kompanija.

Cilj Foruma je pomoći malim i srednjim kompanijama, prvenstveno domaćim proizvođačima iz BiH da se umrežavanjem osnaže i povežu, pojačaju izvoz i postanu stvarni generatori razvoja bh. privrede. U okviru Foruma bit će razmatrani novi infrastrukturni projekti u oblasti saobraćaja,  a razgovarate će se i o novim trendovima i digitalizaciji u svijetu biznisa.

BSF će kao govornike na forumu ugostiti predstavnike resornih ministarstava i donositelje odluka, ali i najuspješnije predstavnike kompanija iz proizvođačkog sektora u Bosni i Hercegovini.

Partneri BSF-a su Udruženje poslodavaca FBiH i Grupacija poslodavaca Tuzlanskog kantona, Raiffeisen Banka i Merkur osiguranje.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here