Novi let Air Serbia – opet preko Atlantika

Air Serbia najviše računa na srpsku dijasporu u Kanadi, a njihove usuge mogli bi koristiti i putnici iz regiona.

514
Foto: TripAdvisor

Prvi slijedeći interkontinentalni let koji priprema srpska nacionalna aviokompanija Air Serbia bit će uspostavljen sa Kanadom, pišu Večernje novosti.

Kako kaže izvor lista iz Vlade Srbije, pripreme su uveliko u toku, ali je preostalo još mnogo posla. Očekuje se skoro potpisivanje međunarodnih sporazuma u vazdušnom saobraćaju između dvije zemlje, pa bi prvi avion sa oznakom Air Serbia-e mogao da sleti u Toronto tokom slijedeće godine.

U Air Serbia-i nisu željeli da otkriju za koju se udaljenu destinaciju spremaju. Šef korporativnih komunikacija Air Serbia-e Nikola Vukomanović je prije nekoliko dana najavio da srpski avio-prevoznik ozbiljno razmišlja o proširenju odredišne mreže još jednim letom, poslije uvođenja leta za New York.

Air Serbia najviše računa na srpsku dijasporu u Kanadi, a potencijalni putnici mogli bi im biti i iz ostalih zemalja bivše SFRJ.

Infromacija o uvođenju novog interkontinentalnog leta dolazi dan nakon što je objavljeno da zemaljski servis Air Serbia, koji broji 340 zaposlenih, prelazi u sastav aerodroma “Nikola Tesla”.

IZVORB92.net
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here