Nagradni konkurs za novu maskotu EuroExpress brza pošta

Prilika za talentovane kreativce

619

U okviru obilježavanja decenije postojanja, kompanija EuroExpress brza pošta raspisuje konkurs za izradu idejnog rješenja korporativne maskote.

Konkurs je otvoren od 1. novembra do 30 novembra 2017. godine, a svi zainteresovani kreativci, dizajneri kao i kreativne agencije sa područja BiH, svoje radove mogu slati putem email adrese konkurs@euroexpress.ba.

„Sada kada puno deset godina, došlo je vrijeme da se na žalost oprostimo od našeg vrijednog i predanog kurira maskote te da mu nađemo dostojnog zamjenika. Potreban nam je neko mlad, poletan, energičan i sposoban da odgovori budućim izazovima“, poručili su iz kompanije EuroExpress brza pošta  pozivajući pozivajući kreativce da se prijave na konkurs.

Prema uslovima konkursa, idejno rješenje za novu maskotu mora biti u skladu sa nazivom kompanije i njenom djelatnošću, a poželjno je da sadrži elemente postojeće EuroExpress maskote: da bude kurir, da nosi kačket i paket (torbu) kao i da su zastupljene korporativne boje, kao na logotipu kompanije.

„Pobjednički rad će imati čast da zamijeni našeg Kurira, ali će autoru donijeti i novčanu nagradu u vrijednosti od 1500,00 KM. Takođe, odlučili smo da obezbjedimo novčanu nagradu za drugo i treće mjesto, u iznosu od 500,00 KM i 300,00 KM“, saopšteno je iz kompanije EuroExpress brza pošta.

Najbolje idejno rješenje koje će u narednom periodu predstavljati maskotu EuroExpress-a, biraće stručni žiri uprave kompanije, kao i radove koji će osvojiti drugo i treće mjesto.

Svaki učesnik konkursa može da pošalje isključivo jednu prijavu sa maksimalno dva rješenja maskote koja bi trebalo da bude vizuelno prepoznatljiva, da ostavlja snažan utisak te da bude dopadljiva i elegantna.

Sve informacije o uslovima konkursa, kao i detaljna uputstva za izradu idejnog rješenja maskote dostupne su na stranici www.euroexpress.ba, kao i na zvaničnoj Facebook stranici kompanije EuroExpress.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here