m:tel dodatni bonusi za još bolju poslovnu komunikaciju

Članovima ove grupe odobravaju se i bonusi sa uključenim minutama, SMS-ovima i mobilnim internetom

369

U okviru tarifnih modela koje m:tel nudi poslovnim korisnicima, pored već postojećih bonusa koji se podrazumijevaju u okviru pretplatničkog paketa, m:tel sada ovim korisnicima dodjeljuje dodatni bonus mobilnog interneta.

U zavisnosti kojem tarifnom modelu pripadaju članovi Total Group usluge, dodatni bonusi  za sve članove tih poslovnih grupa sada iznose: 500 MB bez limita za m:biz Start tarifu, 2GB u m:biz Standard, 4GB za m:biz Profi, te 8GB u m:biz Premium tarifi. Korisnici koji se nalaze u m:biz VIP tarifnoj grupi dobijaju bonus od čak 32GB, dok za  m:biz VIP 200, ovaj bonus iznosi čak 40GB.

Također, korisnici Total Group usluge koji imaju više od 50 članova, sada imaju priliku da u okviru tarifnog modela m:biz Start Net 50+ mjesečnu pretplatu plaćaju po promotivnoj cijeni od 12,87 KM. Članovima ove grupe odobravaju se i bonusi sa uključenim minutama, SMS-ovima i mobilnim internetom.

Sve informacije o ovoj, ali i ostalim ponudama kompanije, potražite na zvaničnoj adresi www.mtel.ba, odnosno na broj telefona 0800 50 300.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here