Uručene nagrade dobitnicima drugog kruga nagradne igre BBI Banke i Mastercarda

Nagrade otišle u ruke dobitnika iz Livna i Sarajeva

264

BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Karticom plati po auto svrati” za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. avgusta do 31. decembra 2017. godine, mogu uzeti korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade: laptop HP 250 G5, mobitel samsung galaxy J710 i televizor LED HD philips 32PHT4201/12.

Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre, mjesec septembar, provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade – laptopa – HP 250 G5 je Nusret Džanko iz Sarajeva koji je korisnik usluga BBI banke od 2008 godine.

“Veoma sam zadovoljan uslugom BBI banke, a u skorije vrijeme ću biti i korisnik usluge elektronskog bankarstva. Presretan sam što sam dobio nagradu, zaista nisam očekivao” kaže Džanko.

Dobitnik druge nagrade – mobitela samsung galaxy J710 je Emina Alibegić također iz Sarajeva. Umjesto nje nagradu je preuzeo njen suprug Asim Jabučar, koji za BBI banku ima samo riječi hvale.

“Ovo je prvi put da je supruga osvojila nagradu, i bila je jako iznenađena kad su joj javili. Korisnik je svih usluga BBI banke, a nedavno je uzela i gotovinsko finansiranje”, kaže Jabučar.

Treću nagradu, televizor LED HD philips 32PHT4201/12 dobio je Sead Čolić iz Livna, a trenutno živi i radi u Kalesiji.

“Klijent sam BBI banke već pet godina. Korisnik sam usluga mobilnog i elektronskog bankarstva i zadovoljan sam BBI bankom u cjelini. Kad sam saznao da sam osvojio nagradu bio sam sretan ali i iznenađen”, s osmijehom na licu kaže Čolić.

Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, i svi korisniciBBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i tri glavne nagrade – putnički automobil hyundai i20, putovanje u Istanbul za dvije osobe, kao i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Zainteresirani više informacija mogu dobiti putem e-mail adrese: info@bbi.ba ili pozivom na besplatni info broj 0800 200 20, svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here