Počinje takmičenje u brzom ispijanju Nektar piva, izazov za dokazane pivopije

Banjalučka pivara najavljuje rekordan broj učesnika koji su ove godine podijeljeni u tri velike regije BiH: istok, centar i zapad.

755

Tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju Nektar piva pod nazivom “Nektar šampion” počinje danas, 10. oktobra i trajat će do 10. decembra 2017. godine, a Banjalučka pivara najavljuje rekordan broj učesnika koji su ove godine podijeljeni u tri velike regije BiH: istok, centar i zapad.

Ove godine kao i svih godina do sada, najbrže pivopije očekuju veoma vrijedne nagrade i to 1000 KM za treće, 2000 KM za drugo i 3000 KM za šampiona u brzom ispijanju piva.

Takmičenje je organizovano u dva nivoa, od kojih prvi nivo čine kvalifikaciona takmičenja, gdje će se takmičari nadmetati za plasiranje u Finale takmičenja koje će se održati u Banja Luci 10. decembra 2017. godine. Svaki takmičar ima pravo da se takmiči samo jednom u toku takmičarske večeri i maksimalno dva puta u toku cijelog takmičenja.

“Ove godine će konkurencija na takmičenju sigurno biti jača nego ikada, a razlog leži u činjenici što Nektar pivo ima još veći broj vjernih pivopija širom BiH. Upravo ti vjerni ljubitelji Nektar piva, koji nam godinama ukazuju povjerenje, motivišu nas da uz najbolji kvalitet piva neprestano pružamo nezaboravno druženje i dobru zabavu i na taj način im se zahvalimo za ukazano povjerenje”, saopšteno je iz Banjalučke pivare.

Sve informacije o najavama takmičenja, pravilima, načinu prijave i rezultatima takmičenja će biti dostupne na stranici www.nektarpivo.com i zvaničnoj Facebook stranici Nektar piva.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here