NIS organizator stručne konferencije naftno-gasnih kompanija u Banja Luci

Predstavnici NIS-a su učesnicima konferencije predstavili dostignuća kompanije u oblasti istraživanja i proizvodnje u Srbiji i regionu, kao i investicione prilike i aktivnosti NIS grupe na području koncesije u Republici Srpskoj

450
Irek Habipov, direktor Bloka „Istraživanje i proizvodnja“ NIS-a

Naftna industrija Srbije (NIS), jedna od najuspješnijih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i međunarodna konsalting kompanija IHS Markit, organizovale su u Banja Luci konferenciju CEEC Scout Meeting, jedan od najvećih regionalnih skupova predstavnika kompanija naftno-gasnog sektora koje posluju u centralnoj i istočnoj Evropi, kao i Kaspijskom regionu. Inicijator skupa koji je održan od 5. do 7. oktobra bio je Blok „Istraživanje i proizvodnja“ NIS-a.

Predstavnici NIS-a su učesnicima konferencije predstavili dostignuća kompanije u oblasti istraživanja i proizvodnje u Srbiji i regionu, kao i investicione prilike i aktivnosti NIS grupe na području koncesije u Republici Srpskoj (Bosna i Hercegovina). Ovaj stručni skup bio je ujedno prilika za razmjenu iskustava, prezentaciju najnovijih dostignuća i regionalnih projekata u oblasti istraživanja i proizvodnje nafte i gasa.

Na konferenciji je učestvovalo oko 200 predstavnika iz 80 naftno-gasnih kompanija. Goste je u ime NIS-a pozdravio Irek Habipov, direktor Bloka „Istraživanje i proizvodnja“, koji je govorio o razvoju kompanije i rezultatima u segmentu istraživanja i proizvodnje nafte i gasa. Pored interaktivnih prezentacija i okruglih stolova, NIS je za učesnike skupa organizovao i obilazak lokaliteta u BiH koji se smatraju perspektivnim po pitanju istraživanja i eksploatacije ugljovodonika.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here