Alma Ras otvorila butik i u Kaknju

Na otvaranju nove poslovnice kompanije Alma Ras, uručen je i donatorski ček od 3.000 KM Sportskom savezu Općine Kakanj

601

Uz ugodno druženje i zakusku, sa velikim brojem građana, 5. oktobra, otvorena je nova poslovnica Alma Ras, u Kaknju.

Drago mi je da dolazim u grad koji ima uspon. Učinit ćemo napore da što više vaših ljudi zaposlimo u našim pogonima u Visokom, a i ovdje u Kaknju”, rekao je Đemal Memagić, vlasnik i osnivač kompanije Alma Ras.

Riječima dobrodošlice obratio se i Nemin Mandra načelnik Općine Kakanj: „Nadam se da ćemo biti dobri domaćini ovoj firmi, ponosni smo da je Alma Ras u našem gradu i čvrsto vjerujem da će dugo biti ovdje“, a zatim je obavio prvu, simboličnu, kupovinu.

Prilikom svečane ceremonije Memagić je donirao Samiru Lušiji, predsjedniku Sportskog saveza Općine Kakanj ček u vrijednosti 3.000 KM, čime je ova kompanija još jednom potvrdila epitet društvene odgovornosti.

U novootvorenom butiku, građani Kaknja i okolnih mjesta moći će pronaći donje rublje iz Basic linije, te rublje i spavaći program sezonskih kolekcija koji prate svjetske trendove i u kojima se žene osjećaju „uvijek senzualno“ i poželjno. Ni muškarci neće biti uskraćeni za kolekcijske modele, modele koji prate svjetske trendove. Brend Manners je tu da zadovolji njihove potrebe i da istakne „stil pravog muškarca“. Mališani će također moći pronaći donje rublje i spavaći program sa popularnim motivima i dezenima, dok će visokokvalitetni stopostotni pamuk obradovati njihove roditelje.

Alma Ras je zahvaljujući kvaliteti materijala koje koristi, od male porodične radionice postala poznati brend, ali i kompanija koja zapošljava više od 1.000 radnika, te kontinuirano nastavlja rast i razvoj, povećanje proizvodnje i osvajanje novih tržišta. Svoje proizvode plasira od Crne Gore, Makedonije, Kosova, pa do Slovenije i Danske.

Mnogobrojne zvanice i gosti dobili su prigodne poklone koje je ova kompanija pripremila za njih.

Novu kolekciju Alma Ras pogledajte ovdje, a kolekciju Manners ovdje.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here