Promocija Nove Hyundai Elantre u regiji Doboj

Ovom prilikom su isporučene su dvije Elantre, a tokom trajanja prezentacije i testnih vožnji dogovorena je isporuka još četiri vozila.

1073

Auto Centar Ganjgo, ovlašteni trgovac i serviser Hyundai vozila u BiH organizovao je prezentaciju i testne vožnje novog modela Hyundai Elantra za područje Zeničko-dobojskog  kantona i regije Doboj.

Promocija i testne vožnje održane su u periodu 18. – 19. augusta tako da su svi zainteresovani imali dovoljno vremena za posjetu i testiranje vozila. Nakon zvaničnog predstavljanja na bh. tržišu nova Elantra izazvala je veliku pažnju potencijalnih kupaca širom BiH, a izuzetak nije bilo ni područje koje pokriva AC Ganjgo kao ovlašteni diler Hyundai vozila.

Ovom prilikom su isporučene su dvije Elantre, a tokom trajanja prezentacije i testnih vožnji dogovorena je isporuka još četiri vozila.

Pored nove Elantre, organizovane su testne vožnje i ostalih modela iz Hyundai ponude. Za stare kupce AC Ganjgo omogućio je zamjenu po sistemu staro za novo, specijalne ponude, ali i prigodne poklone za sve posjetitelje. Iako je povod druženja bila prvenstveno nova Elantra, isporučena su četiri Tucsona, koji je ubjedljivo najprodavaniji Hyundai model u Bosni i Hercegovini, ali i na ovom području.

AC Ganjgo jedan je od najboljih dilera Hyundai vozila u BiH i već polovinom augusta ispunili su godišnji plan prodaje za 2017. godinu. Dolaskom Nove Elantre i uz već etablirane modele, poput Tucsona, i30, i20 nema sumnje da će Auto Centar Ganjgo ovu godinu završiti s vlastitom rekordnom prodajom.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here